Danijela Jankov i Andrej Arnaudov: Iznenadni krah srpsko-bugarske bajke

0
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresli javnost u poslednje vreme
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Iako se zbog braka sa suprugom Andrejom Arnaudovim odselila u Bugarsku, voditeljka Danijela Jankov nije uspela da održi ljubav.

Voditeljka Danijela Jankov (29) pre četiri godine zaljubila se u bugarsku TV zvedu i producenta Andreja Arnaudova (31). Par se upoznao se u Beogradu kada je Andrej otpočeo saradnju sa televizijom Fox na kojoj je tada radila Danijela, a mediji su spekulisali da je zbog zgodnog Bugarina voditeljka okončala vezu s glumcem Nenadom Stojimenovićem (32).

- Srećna sam i zaljubljena. Uživam pored svog izabranika. Zbog njega prelazim i po osamsto kilometara nedeljno i to mi ne pada teško jer sam sigurna u naša iskrena osećanja – ispričala je Danijela.

Nakon dve godine strasne romanse Andrej je zaprosio Danijelu, a ubrzo su započeli i zajednički život u Sofiji. Par se venčao u septembru i u Bugarskoj i u Srbiji.

- Čim sam je video, u sebi sam rekao Ovo je moja buduća devojka! Sve sam organizovao tako da ne može da me odbije kada je budem ppozvao na večeru – govorio je u to vreme srećni Andrej.

Nakon nekoliko bajkovitih godina, odnos supružnika vremenom je postao opterećen nesuglasicama, zbog čega je voditeljka u aprilu 2010. godine rešila da se razvede.

Iako se pričalo da su kraju doprineli Andrejevi problemi sa narkoticima, pa čak i gej avantura, Danijela ni u jednom trenutku nije želela da iznosi prave detalje razvoda.

makonda-tracker