Ceca Ražnatović i Vladimir Cvetković: Nesuglasice su donele kraj

2
Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresali javnost u poslednje vreme.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Nakon šest meseci strasti, slavna pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović raskinula je pre godinu dana romansu sa novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom

Nepunih mesec dana posle intimne proslave Dana zaljubljenih pre godinu dana u jednom luksuznom kiparskom restoranu kada su jedno drugom šaputali nežne reči i želje za zajedničku budućnost, folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović i njen izabranik, maneken Vladimir Cvetković Cvele, raskinuli su romansu koja ih je više od pola godine činila srećnim. Vest o njihovom raskidu ekskluzivno je objavio portal Story.rs, a u naredna dva dana svi mediji bili su preplavljeni informacijama o krahu jedne od najozbiljnijih Cecinih veza posle smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.
- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči – rekla je tada lepa pevačica.

- Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – bila je iskrena Ceca koja je u intervjuu uoči Dan zaljubljenih za naš magazin priznala da u njenom odnosu sa Cveletom povremeno ima nesuglasica, ali da su ih u tom periodu uspešno i prevazilazili.

- Kao svaki normalan par, i Ceca i ja smo imali nesuglasice koje nismo uspeli da prevaziđemo. Zbog toga smo se razišli na ljudski način i ostali smo dobri prijatelji. Život ide dalje, sve je za ljude – rekao je Cvetković.


makonda-tracker