javna tajna

ZBOG OVE ŽENE NJIHOV BRAK SE DOVODI U PITANJE: Princ Hari imao aferu sa damom koja je veoma bliska kraljevskoj porodici! (FOTO)

1

Ponovo skandali u njihovoj porodici.

foto: Profimedia

Svetski mediji već nekoliko meseci bruje o neverstvu princa Vilijama, a sada je otkriveno i sa kojom ženom je navodno imao aferu još tokom treće trudnoće Kejt Midlton.

 

Ona je Rouz Henberi, bivša dugogodišnja prijateljica vojvotkinje od Kembridža, koja živi nekoliko kilometara od njihove rezidencije u Kembridžu, navodi "Holivud gosip".

 

foto: Profimedia

Ipak, ova nagađanja su za "Holivud gosip" potvrdili članovi kraljevskog kruga koji navode da se za Vilijama i Rouz odavno zna, ali da je to javna tajna, kao i da se Vilijam i Kejt trude da se u javnosti ponašaju kao da je sve normalno, što im je očigledno i uspelo. Ipak, kada je Kejt saznala za prevaru, onemogućila je prisustvovanje na raznoraznim društvenim događajima Rouz Henberi, koja je u braku sa 58-godišnjim suprugom Dejvidom, sedmim Markizom od Kolmondeleja.

 

Na sledećoj strani pogledajtu kako izgleda gospođica o kojoj svetska javnost ne prestaje da piše!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Once Noticias (@oncenoticias) on

Ipak, "Holivud gosip" navodi da britanski mediji odbijaju da pišu o ovom skandalu koji potresa britanski dvor, a razlog je poštovanje prema članovima kraljevske porodice. Takođe, navodi se da je ova afera jedan od razloga netpreljivosti princa Vilijama i njegovog mlađeg brata Harija, kao da i je zbog ovog neverstva, princ Vilijam sebi svakodnevno dopustio čašicu više.

 

 

Inače, Rouz Henberi je radila kao model za istu agenciju u kojoj je radila i Kejt Mos. Bila je istraživač za britanskog ministra Majkla Govea 2009. godine i već tada je bila u vezi sa 23 godine starijim Dejvidom.

 

Takođe, Lejdi Elizabet Longman, Rouzina baka, bila je jedna od deveruša kraljici Elizabeti na venčanju sa princem Filipom 1947. godine.

 

 

makonda-tracker