Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević: Žrtve fatalne privlačnosti

3
Do juče uzorna majka i supruga, učesnica šou-programa Veliki brat Marijana Čvrljak, izgubila je glavu u naručju svog cimera Nikole Nemeševića zbog kojeg je po mišljenju svoje sestre njen brak izvesno gotov
foto: Miloš Nadaždin i Đorđe Krstić za Men's Health
foto: Miloš Nadaždin i Đorđe Krstić za Men's Health

Između smernog i patrijarhalnog ponašanja po kome je porodica iznad svega, a požuda precenjena stvar, učesnica rijaliti šou-programa Veliki brat Marijana Čvrljak (27) odlučila je da zaboravi na realnost i potpuno se izgubi u strasnom zagrljaju mladog studenta solo pevanja Nikole Nemeševića (22). Lepa Šibenčanka, majka dvogodišnje devojčice Korine i supruga mornara Ivana nije samo uznemirila duhove među ukućanima popularne kuće na Košutnjaku, već je izazvala pravu buru u rodnom gradu, ali i u čitavom regionu kada se prepustila fatalnoj privlačnosti pred budnim okom kamera. Naime, svega deset dana po ulasku u šou-program, nekoliko čašica alkohola bilo je dovoljno da labave sprege popucaju i da se Marijana nađe u Nemeševom naručju. Mladi Beograđanin koji je u februaru 2010. godine kao pobednik akcije Fitnes izazov krasio naslovnu stranu magazina Men’s Health bio je isuviše veliki zalogaj da bi uspela da mu odoli a on je, svestan svoje fizičke nadmoći u odnosu na ostale učesnike, čini se samo čekao idealnu priliku da zavede od samog upoznavanja najzanimljiviju mu cimerku. Nakon što je njihova prva intimna noć obelodanjena u javnosti, šokirani suprug Ivan i njegova porodica nisu želeli da se oglašavaju, dok je Marijanin otac Ivo Kovačević, ratni vojni invalid iz Knina, odlučno izjavio kako je njegova ćerka za njega mrtva. Da li je javna sramota jača od očinske ljubavi postalo je pitanje kojim su se  svi mediji bavili, ali  sudeći po izjavama podrške koje je Marijanina najmlađa sestra Maja uputila u ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story čini se da su osećanja odnela prevlast nad osudom.

- Ako je moja sestra srećna sa Nemešom, a vidim da jeste, želim joj sve najbolje i podržavam je u svemu. Na neki način mi je čak i drago da je tako ispalo jer sam oduvek bila bliska sa njom i veoma je volim. Moji roditelji nisu presrećni zbog celokupne situacije, ali šta da se radi - rekla je Maja, dok je starija sestra Sendi ostala suzdržana ne želeći da na bilo koji način učestvuje u spekulacijama čak ni na temu gde se trenutno nalazi njena sestričina, malena Korina koju je ona čuvala nakon što je Marijana ušla u kuću na Košutnjaku. Ipak, i ovu misteriju razjasnila je mlađa Maja koja je otkrila da je Ivan odveo dete svojoj kući, ali da njihove dve porodice uprkos svemu nesmetano funkcionišu.

- Što se tiče Ivana, naše porodice su i dalje povezane, a Korinu često viđamo. Proteklog vikenda dolazili su kod nas u Knin. Moram da istaknem da je i mene pomalo začudilo sestrino ponašanje u Velikom bratu s obzirom na to da mi se nikad nije požalila da joj je loše u braku koji je bio i više nego idealan. Mislim kako je njen brak nakon svega, nažalost, završen. Što se tiče okoline u Šibeniku i Kninu, moji roditelji i ja nismo ni na jednom koraku naišli na ružne i negativne komentare. Mnogi Marijanu podržavaju jer nije ni prva ni posljednja koja se zaljubila - objasnila je Maja nagoveštavajući da će ljubav između Marijane i njenog zakonitog supruga Ivana koja je počela kao idilična bajka uskoro biti neslavno završena. Donedavno srećni supružnici upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, potom su nastavili da se dopisuju i na taj način prevazišli razdaljinu između Knina i Škotske gde je on u to vreme radio. Po njegovom povratku u rodnu Hrvatsku nakon samo šest meseci zabavljanja ljudo su se zaljubili i odlučili da se venčaju. Marijanin povratak u njihov zajednički dom nakon seksualnog odnosa sa drugim muškarcem koji je publikovan u javnosti svakako će biti veliki ispit za njihov brak.

Zgodni student Nikola Nemešević prošle godine učestvovao je u akciji Fitnes izazov gde je među nekoliko desetina kandidata pobedio pošto je nakon šest meseci napornog vežbanja svoju liniju doveo do savršenstva i dospeo do naslovnice prestižnog muškog magazina Man’s Health. Ovog proleća u trci za naslovnu stranu u okviru akcije Borba za MH naslovnu za samo mesec dana prijavilo se 140 kandidata, a nedavno je organizovan kasting u fitnes centru Fit line gde je izabrano trinaest najboljih finalista, od kojih će se jedan naći na junskoj naslovnoj strani.

Priredila: Moni Marković

makonda-tracker