Viki Miljković i Dragan Tašković Taške: Našu ljubav ništa ne može da pokvari

2
Folk pevačica Viki Miljković otkriva na koji način su ona i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, proslavili sedamnaest godina otkako su se prvi put poljubili
foto: Ivan Dobričić, Story press
foto: Ivan Dobričić, Story press

Folk pevačica Violeta-Viki Miljković (36) i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške (39), ozareni srećom 18. marta na intimnoj večeri  proslavili su sedamnaest godina otkako su se prvi put poljubili. Iako su u braku četiri godine, skladni partneri već skoro dve decenije žive najlepšu ljubavnu bajku koju je upotpunio njihov sinčić Andrej (3,5). Pošto se oboje bave muzikom, jedno u drugom nalaze podršku za posao kojim se bave, a popularna pevačica smatra da je najveća prednost u njihovom odnosu to što su u svakom segmentu života usmereni jedno na drugo.

- Ove godine Taške i ja smo odlučili da u intimnoj atmosferi prvi put proslavimo godišnjicu veze. Ranijih godina to smo činili u društvu naših brojnih prijatelja, ali sada smo shvatili da želimo nešto drugačije. Intimna i romantična proslava baš nam je prijala, naročito zbog toga što smo u poslednje vreme prezauzeti oko poslovnih i privatnih obaveza – priča Viki i otkriva da joj suprug nikada nije dao povod da posumnja u njegovu vernost.

- Taške i ja srećom nikada nismo došli u situaciju da pomislimo kako više ne bi trebalo da budemo zajedno. Od početka našeg zabavljanja nailazili smo na razne prepreke, a čak ni moji roditelji nisu odobravali našu ljubav. Bila sam tatina mezimica i on nije mogao da se pomiri sa činjenicom da imam ozbiljnu vezu i da ću napustiti porodični dom. Ipak, čini mi se da su upravo te stvari učvrstile našu ljubav. Kada su dvoje ljudi skladni kao što smo nas dvoje, ništa ne može da ih rastavi. U našoj vezi, a sada i u braku, najvažniji su ljubav, poverenje i poštovanje koje gajimo jedno prema drugom. Taške i ja se nismo promenili od onog dana kada smo se upoznali, a možda su nam se samo životni stavovi izmenili vođeni životnim iskustvom – iskrena je Viki koja ne krije da priželjkuje proširenje porodice.

- Sinčić Andrej se svakodnevno menja i sada s njim već može normalno da se razgovara jer sklapa potpuno smislene rečenice, baš kao i odrasli ljudi. U nekim situacijama čini mi se da se mnogo promenio, dok ponekad imam utisak da je isti kao onog trenutka kada sam ga rodila. Volela bih da Taške i ja dobijemo još dece, ali pošto uskoro objavljujem novi album, znam da me čekaju brojne obaveze i drugo dete sada nije u planu – kaže pevačica koja je prošle nedelje sa suprugom boravila u Sarajevu gde je snimila spot za duetsku pesmu Ne zna juče da je sad sa čuvenim kolegom Halidom Bešlićem (57).

- Obožavam Sarajevo i utisci sa putovanja su fantastični. Taj grad ima posebnu dušu i u njemu se osećam kao kod kuće. Iskoristila sam priliku da se vidim sa svojim prijateljima i obiđem sva mesta i restorane koje volim. Halid je bio divan domaćin i srećna sam što smo snimili zajedničku pesmu. Poznajemo se od 2002. godine, a pošto jedno drugo cenimo, sa zadovoljstvom smo snimili zajedničku pesmu – ističe Viki.

Ksenija Konić

makonda-tracker