Kejt Midlton i princ Vilijam: Najsrećniji dan u našem životu

0
Uz napomenu u kojoj meri su dirnuti pažnjom čitavog sveta, verenici Kejt Midlton i princ Vilijam od Velsa otkrili su javnosti još neke detalje svog kraljevskog venčanja koje će biti održano danas u Vestminsterskoj opatiji
foto: Mario Testino
foto: Mario Testino

U zvaničnom saopštenju o kojem su dali još nekoliko informacija o svom današnjem venčanju, mladenci Kejt Midlton i Vilijam Artur Filip Luis od Velsa zahvalili su se svima onima koji su ih podržavali od trenutka kada su se zvanično verili.

- Veoma smo počastvovani što ste u mogućnosti da se pridružite na našoj proslavi za koju se nadamo da će predstavljati najsrećniji dan u našim životima. Duboko smo dirnuti svom tom količinom ljubavi koju smo dobijali od tolikog broja ljudi tokom čitavog perioda vereništva i ona je predstavljala naš glavni pokretač. Stoga bi smo želeli da iskoristimo ovu priliku da se svima vama najiskrenije zahvalimo – poručili su budući supružnici priloživši svoju crno-belu fotografiju koju je snimio čuveni modni fotograf Mario Testino koji je do sada imao priliku da fotografiše sve članove kraljevske porodice.

Kako se navodi u saopštenju, tokom razmene bračnih zaveta Kejt se baš kao i njena nesuđena svekrva princeza Dajana neće zakleti svom mužu na poslušnost, već će dati obećanje da će Vilijama voleti, čuvati, biti mu podrška i uteha. Kako se spekuliše, kraljevski mladenci ipak su potpisali predbračni ugovor po kojem, u slučaju razvoda, deca ostaju u prinčevom starateljstvu.

makonda-tracker