iskrena

SIGURNO NIJE MISLILA DA ŽENA TREBA DA ČUTI A MUŠKARAC DA JE LEMA: Marijana Mićić stala na stranu Mirke Vasiljević veoma BRITKIM JEZIKOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Jeca

25-04-2019 22:34h
Ma bravo! Marijana, tacno si objasnila. Glupavi, ako ne shvataju poentu, neka bar ne kokodacu.

Tamara

26-04-2019 09:02h
Majka sam devojke koja jos nije stesala sa ozbiljniju vezu i udaju.
Mirka je kristalno jasno objasnila svoj stav prema tim skakljivim pitanjima sa kojima se i ja apsolutno slazem.Mirka se zbog stalne trke i brojnih obaveza sminka u kolima, obuce sta stigne i opet izgleda kao avion.Izgleda da ove dame koje je kritikuju muku muce sa sirinom i visinom, sa botoksa prelaze na silikone i onda misle da su dovoljno postigle i rada ulozile u vezu da mogu da komanduju.Umesto sto kokoske jedne muskarcima postavljate uslove i zabrane, terate ih da pogadjaju vase misli i preslisavate pustite ih da spontano zablistaju u ulozi vodje. Muskarci ce vas ceniti zbog toga i sami zeleti da vam ugode i bez borbe, cike i vriske dobicete od njih sve sto pozelite za uzvrat.

branko

26-04-2019 09:26h
rasturaci i rasturacice normalnog braka i porodice, umuknite. ne vredi Vm to nista,
brak, zbog dece, i svega, nije laka stvar, kao ni zivot. tu maglu. i nakaradne stvari prodajte nekom drugom, a uvek i bilo je, ovozemaljski zakoni nisu merodavni, za neke stvari. normalne zene i majke, to znaju i svi ih podrzavamo, Mirka,postovanamajko i zeno. ziva i zdrava bila

tanja

27-04-2019 08:21h
moj muž i danas kada počnem da "histerišem" zbog neke gluposti koja nije urađena u kući, samo odćuti. Ja tek učim ...
Očigledno je imao boljeg učitelja.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: