Elton Džon već godinama u svađi s majkom

0
Otkako je došla u sukob sa njegovim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Furnišom, Elton Džon je u potpunosti isekao svaku komunikaciju sa svojom majkom.
foto: BANG
foto: BANG

Majkla slavnog muzičara Šejla Ferbrader otkrila je da šezdesetčetvorogodišnji Elton sa njom ne želi da ima nikakav kontakt već skoro tri godine.

- U junu će biti tačno tri godine otkako me je skroz isekao iz svog života. Od tada nije hteo da ima nikakve veze sa mnom. Ne želim da ulazim u to šta se tada tačno desilo, pošto je To za mene veoma bolna tema. Moj sin me se odrekao zauvek – otkrila je osamdesetšestogodišnja udovica koja je i dalje finansijski zavisna od svog sina.

Šejla je takođe ispričala novinaru Sun magazina da nema želju da upozna svog unuka Zaharija kog je za Božić Elton Džon dobio sa svojim životim partnerom Dejvidom Furnišom.

- Nisam uopšte zainteresovana. O tom detetu moraćete sa njima da pričate – rekla je ova starica za koju se spekulisalo da je u sukob sa sopstvenim sinom došla zbog toga što je prilikom preseljenja u novu kuću prodala Elton memorabilia riznicu mnogobrojnih priznanja koja je Elton stekao tokom svoje karijere, ali je ona to demantovala.

makonda-tracker