SVE KARTE NA STO

NIKAD ISKRENIJE NIJE GOVORILA: Milica Todorović bez pardona otkriva na šta troši ZARADU, ali i kako je uspela da ostane PRIZEMNA i PRIRODNA!

1

Oduvek je važila za divnu devojku!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dok promoviše novi hit s kolegom Mirzom Selimovićem, pevačica Milica Todorović otvara dušu i o intimnim temama. Za sebe kaže da je devojka za duge veze koja bez sadašnjeg dečka ne bi mogla da zamisli svoj život.

 

Za to što se još nije skućila i kupila sopstveni stan navodi da je kriv njen izbor da sav novac koji zaradi ulaže u nove pesme i spotove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

 

- Ništa me ne pitaj. Sve ide ukrug: koliko zaradiš, toliko i uložiš. Moram da dam za tekst, spot, sve mnogo košta. U pesmu "Šou-program" uložila sam mnogo, a ona i nije nešto prošla. Ipak verujem da mora da se uloži, a vratiće se kad-tad. Najvažnije je da imaš hit. Ja nemam ni stan niti bilo šta drugo, jer sam do sada kupila petnaestak pesama koje nikad nisam ni snimila. Platim ih uredno, a onda prođe vreme i više mi se ne sviđaju.

 

Kako pevačica važi za veoma neposrednu i prirodnu damu, otkrila je kako je uspela da nakon toliko godina na estradi ostane prizemna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

 

 

- Ni sama ne znam, ali bogu hvala. Čovek se rodi. Prijatelji mi kažu da moram da imam malo žešći stav, ali džabe, ne umem. Trudim se da budem ozbiljna, ali jače je od mene. Kao da u sebi imam nekog đavolka koji mi šapuće šta da kažem. Pa ja - sve što na um, to na drum. Eto, danas sam htela da se ugrizem za jezik, ali nisam stigla. Jezik mi je brži od pameti. Pričam javno kako sam se ugojila, a zapravo sam smršala. I onda kažem sebi što sam morala to da pričam!

 

Iskrenost često ume da košta, naročito kada je pred kamerama, a Milica nema problem da kaže da li svaka pevačica mora biti savršenih proporcija. 

 

- Ne moraju, ali ja se ne osećam dobro s viškom kilograma. Nikad nisam bila bucka, to mi nije u genetici. Ali, uz stres, posao i nespavanje, sve se poremeti. Ne osećam se lepo i ne mogu da obučem stvari koje mi izabere stilista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

 

 

 

makonda-tracker