Džastin Timberlejk: Seks bez obaveza uopšte nije dobra ideja

0
Američki pevač i glumac Džastin Timberlejk smatra da stupanje u intimne odnose bez prethodno izgrađene dublje emotivne veze najčešće vodi do komplikacija
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetjednogodišnji superstar Džastin Timberlejk otkrio je da on ne voli da stupa u seksualne odnose sa osobom prema kojoj ne oseća nešto više.

- Na početku zvuči kao odlična zamisao, dok se na kraju ne ispostavi da je to bila jedna krajnje loša ideja. Zapravo, do tog saznanja se dolazi neverovatnom brzinom. Ukoliko nameravate da s nekim stupite u intimni odnos, imajte na umu da će neko od vas dvoje vrlo brzo da razvije osećanja – otkrio je Džastin koji je nedavno prekinuo četvorogodišnju romansu sa Džesikom Bil.

Popularni srcelomac trenutno se viđa sa lepom brinetom Olivijom Vajld, a trenutno je aktuelan zbog uloge u filmu Friends With Benefits gde Mila Kunis i on igraju dvoje profesionalaca koji pokušavaju da održe čisto vizičku vezu sve dok se njegov lik ne zaljubi u Milin.

- Čak i ukoliko je taj neobavezni seks bio loš, jedno će u svakom slučaju početi da oseća nešto više. Što tek može dodatno da zakomplikuje stvari – izneo je Timberlejk gostujući u emisiji Elen de Dženeres.

makonda-tracker