nedostaje joj to

SADA JOJ JE TO POTREBNO VIŠE NEGO IŠTA: Jelena Karleuša nakon užasnog životnog perioda ima samo JEDNU stvar na LISTI ŽELJA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Grdana

23-04-2019 17:30h
Treba njoj jedna dobra motka!!!

mimi

23-04-2019 19:01h
Kada je neko prost, zao, zloban, pokvaren, sebican... Moze samo jedno da ocekuje u zivotu.

mira

23-04-2019 20:14h
... koji ne može da nađe, jer uma nema !

kami

23-04-2019 20:15h
Pustite zenu na miru, kako vas nije sramota?
A ove nase zene su tako zavidne, ljubomorne. Jadnice sta bi dale da ste samo 1 dan na njenom mestu?

mira

23-04-2019 23:49h
@kami
Na mestu jedne paćenice ? Nije sve u novcu !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: