Debi Hari: Bila sam zaljubljena u Merilin Monro

0
Pevačica kultne američke pank rok grupe Blondie, Debi Hari, otkrila je da je tokom odrastanja bila zaljubljena u neprevaziđenu filmsku ikonu i seks bombu Merilin Monro, ali joj se sviđao i bubnjar famoznih Bitlsa Ringo Star
foto: BANG, Guliver
foto: BANG, Guliver

Pevačica i glumica Debora En Hari, poznatija kao Blondi, oduvek je imala otvorena shvatanja po pitanju sopstvene seksualnosti i nedavno je priznala da ju je u mladosti veoma privlačila glumica Merilin Monro.

- Oduvek sam osećala privrženost prema klasičnim plavokosim divama Holivuda kao što su Merilin Monro i Džejn Mejnsfild. Jesu li mi se one sviđale na onaj način? Da, postojala je određena vrsta biseksualnosti. Rekla bih da je to definitivno deo devojačke hemije. Svi mi gledamo jedni na druge kao seksualna bića. Naravno, bilo je tu potrebe za identifikacijom tipa Ona ima tako dobru guzu i lepu kosu, ali bila je prisutna i žudnja. Kao što znate, ja sam veoma otvorenog uma kad su te stvari u pitanju – ispričala je šezdesetpetogodišnja umetnica.

Plavokosa zvezda koja je i sama svojevremeno stekla status seksepilne kraljice pank roka kao tinejdežrka je, osim privlačnosti prema čuvenim ženama, doživljavala i snažne emocije prema nekolicini slavnih muškaraca iz sveta šou biznisa, među kojima je bio i bubnjar legendarnih Bitlsa.

- A šta je sa muškarcima? Recimo da sam jedno vreme bila baš zatreskana u Ringa Stara. On mi je delovao kao najsrećniji od svih njih. Reagovala sam na te njegove ogromne, opuštene nasmejane oči. Pol Makartni bio je simpatičan dok skakuće okolo sa tim svojim podrugljivim licem, a umeo je i da napiše prilično dobru pesmu. Džon Lenon je odavao utisak da ima mnogo problema, a onda je pustio bradu i počeo da nosi naočare, tako da s njime uopšte ne biste mogli da vidite ko je osoba s kojom se ljubite, zar ne? Ringo bi bio prava osoba za mene, ili eventualno Elvis – smatra Blondi.

makonda-tracker