LJUBAV I SVAĐE

NAŠ BRAK JE NAPET I UZBUDLJIV: Sloboda Mićalović otkriva RECEPT pomoću kog Vojin Ćetković i ona rešavaju SVE nesuglasice

0

Iako deluju kao savršen par, i među njima povremeno dođe do trzavica

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumica Sloboda Mićalović udata je za kolegu Vojina Ćetkovića i njihov brak važi za jedan od skladnijih brakova na srpskoj sceni, a glumica je rešila da otrkije da nije sve tako kako izgleda.

 

Odlučila da progovori o onim manje lepim stvarima u njihovom braku za koje smatra da su sastavni deo jednog ljubavnog odnosa.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

 

- Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju - dodala je glumica.

 

 

makonda-tracker