Koncert Olivere Katarine

0
Glumica i pevačica Olivera Katarina održaće veliki solistički koncert 26. maja u Domu Sindikata u Beogradu, sa početkom u 20:30 časova

Gosti na njenom koncertu biće doajen srpskog glumista Toma Kuruzović, kamerni hor Cantantes, karatisti iz kluba Nippon čuvene karatiskinje Tanje Petrović, kao i gosti iznenađenja, a pratiće je orkestar Miće Jankovića. Deo koncerta biće posvecen Japanu, jer su Oliverini filmovi u toj zemlji imali veliku gledanost, ona je nekoliko puta bila gost u Japanu, snimila ploču na japanskom jeziku, pevala kompozicije Suzukija i učestvovala na njihovim festivalima.

Posetioci koncerta imaće priliku da uživaju u zvucima trube, tamburice, harmonike, kao i u pesmama Pričaj mi o ljubavi, Sanjam, Pariski lokal, Korak po duši, Opa,opa uz buzuki i drugim numerama. Ovo će biti Oliverin peti koncert u Beogradu od  njenog povratka, a čuće se kao i uvek do sada ciganske romanse, zaboravljene i stare izvorne srpske pesme, šansone, balade sa osveženim i novim kompozicijama.

Cene karata za koncert su 1000, 1200 i 1500 dinara a mogu se nabaviti na biletarnici Doma Sindikata u Beogradu.

Slavna umetnica učestvovaće i na Beogradskom proleću 23. maja zajedno sa najeminentnijim muzičarima i pevačima šansona i evergrin muzike. Olivera Katarina priprema i režiju predstave Besmrtnici, ispirisanu životom majora Gavrilovića.

Pogledajte njen prošlogodišnji nastup u Domu Sindikata:

makonda-tracker