TEŠKI DANI

MRAČNE PROŠLOSTI SE DOBRO SEĆA: Kara Delavinj danas je najpoznatija manekenka, ali joj to nije pomoglo da ne upadne u TEŠKU DEPRESIJU! (FOTO)

0

Retko ko bi poverovao!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je danas jedna od najpoznatijih manekenki koja zarađuje milione i ima brojne fanove, manekenka Kara Delevinj nekada se borila sa teškom depresijom i čak je probala da se ubije.

 

Kara je svojevremeno isprčala kako je u detinjstvu bila sklona samopovređivanju i da je nekoliko puta udarala glavom u drvo kako bi se oslobodila negativnih osećanja. Delevinj je rekla kako je sebi nanosila povrede u vidu ogrebotina pa čak i pokušala lekovima sebi da oduzme život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

- "Borila sam se sa besom, depresijom i anksioznošću. Ova negativna osećanja su bila toliko jaka da bih udarala glavom u drvo samo da bih ih se otarasila" - rekla je ona za “Vog”.

 

- "Nikada nisam presekla vene, ali sam se toliko grebala da sam krvarila"- rekla je Kara i dodala kako je jednom prilikom i pokušala samoubistvo.

 

- "U jednom trenutku mi je to palo na pamet i imala sam načina da uradim to. Tada sam rekla sebi da moram da odlučim da li više volim sebe od ideje o smrti. Tada je počela da svira pesma od mog pokojog druga koji je preminuo od prevelike doze heroina. To je bilo upozorenje od njega. Toliko sam bila besna na sebe" - rekla je

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

 

makonda-tracker