POMIRENJE

PONOVO SU DOBRE DRUGARICE? Zahvaljujući jednom POKLONU, Jelena Karleuša i Goga Sekulić zakopale ratne sekire

0

Petnaest godina im je bilo potrebno da se ponovo zbliže

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Nakon brojnih uvreda koje su jedna drugoj javnoj upućivale tokom 15 godina sukoba, Jelena Karleuša i Goga Sekulić su se pomirile, saznaje Kurir.

 

Jelena je pre nekoliko dana svojoj koleginici po stilistkinji u Cirih poslala čizme i cipele iz poslednje kolekcije jednog skupocenog brenda. Kada je Sekulićeva dobila poklon, ostala je bez teksta.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Bez obzira na njihovu dugogodišnju svađu, ona je pevačici poslala poruku i zahvalila joj se na divnom gestu.

 

- Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme 'Seksi biznismen', koju snima sa Cobijem. Jelena je prvo zanemela, da bi zatim rekla: 'Evo, pošalji joj jedan poklon od mene' i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike. Očigledno je nestala mržnja i bes koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina - otkriva dobro obavešteni izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

On tvrdi da će se dve pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

 

- Goga je oduvek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže - završava izvor.

 

Šta su Goga i Jelena imale da kažu na sve to, saznajte u nastavku...

 

 

makonda-tracker