Elton Džon: Divim se Kejt Midlton na hrabrosti

0
Slavni pop umetnik Elton Džon fasciniran je time kako buduća britanska princeza Kejt Midlton uspeva da se nosi sa svim obavezama, zadacima i pritiscima u vezi sa predstojećim venčanjem i brakom u koji će u petak uploviti zajedno sa princom Vilijamom
foto: BANG
foto: BANG

Legendarni muzičar Elton Džon nalazi se u najužem krugu zvanica za venčanje trenutno najatraktivnijeg britanskog para, princa Vilijama Artura Filipa Luisa od Velsa i njegove izabranice Kejt Midlton. S obzirom na to da se Elton poznavao sa prinčevom tragično preminulom majkom, princezom Dajanom, on smatra da bi Lejdi Di bila oduševljena budućom mladom, ali i da su Vilijam i Kejt krenuli putem u velikoj meri posutim trnjem.

- Nadam se da će svi slaviti njihovu sreću, nezavisno od toga da li se slažu sa idejom monarhije ili ne. Ovde je pre svega reč o dvoje ljudi koji su se zavoleli, ali ih je njihova ljubav uvalila u situaciju, u kojoj će biti primorani da idu kroz život protkan poteškoćama, što će posebno teško biti za Kejt. Budimo iskreni, zna se šta ovakva vrsta braka podrazumeva. Mediji ih neće ostavljati na miru, a tu su i svi ti neizbežni dvorjani. Divim se njoj koja mora da prođe kroz sve to. Iako sam Vilijama i Kejt video svega nekoliko puta u životu, izrazito mi je drago što sam pozvan na njihovo venčanje. Verujem da će to biti jedan veoma radostan dan i siguran sam da bi Dajana bila izuzetno zadovoljna izborom svog sina. Kejt mi deluje kao divna devojka i, po svemu sudeći, njih dvoje su zaista jako zaljubljeni jedno u drugo – ispričao je pevač.

S obzirom na to da je 1997. godine nastupao na sahrani Lejdi Dajane u Vestminsterskoj opatiji, Elton smatra da Vilijamov izbor da sklopi brak upravo u ovom zdanju predstavlja najradosniji mogući ishod koji je proizašao iz cele te tragedije.

- Kad sam video ta dva dečaka koji hodaju za kovčegom, samo što mi srce nije prepuklo. To mora da je za njih bilo nešto najteže. Jednostavno nisam mogao ni da zamislim kako je to kad je neko primoran da u tako mladim godinama pred očima celokupne javnosti prati kovčeg u kojem leži njegova majka. No, sledećeg puta kada se svi zajedno budemo budemo našli u Opatiji on će šetati onim istim prolazom, ruku pod ruku sa prelepom ženom koja je ljubav njegovog života. Mislim da je to najradosnija posledica i siguran sam da bi zbog toga Dajana bila veoma veoma srećna.

makonda-tracker