NOĆNA MORA

JEDNOG DANA HODAM BEZ ŠTAKA, A SLEDEĆEG NE MOGU NI DA USTANEM: Darko Lazić prisetio se KOBNE NOĆI saobraćajne nesreće i otkrio kako DANAS izgleda njegov život

0

Popularni pevač otkrio je do sada nepoznate detalje svog udesa

foto: Damir Dervišagić, kurir
foto: Damir Dervišagić, kurir

Folk-pevač Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću samo dva kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija da se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga trenutno nosi njegova verenica Marina i ćerka Lorena, koju ima u braku sa Anom Sević.

 

- Srećan sam što sam preživeo. Generalno sam se brzo oporavio - započeo je priču pevač narodne muzike koji svojim glasom pogađa i najtvrđa srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

On je govorio o svojim povredama, načinu na koji mu počinje svaki dan, ali i oporavku koji teče po planu, iako je prognoza lekara da je za njega stopostotni oporavak nemoguć.

 

- Jedan dan hodam bez štaka, dok drugog dana ne mogu bez štaka da ustanem iz kreveta. Kada ustajem ujutru, sve u telu mi puca i boli me. Dok ustanem to je procedura. Istezanje polako, stopala, tetiva, sve po redu. Najviše me boli koleno pogotovu kad sedim dugo, tačnije koleno , prepona i kičma. Navikao sam da radim. Jedva čekam da se vratim na scenu. To je moj život - bio je iskren Darko.

 

foto: Sonja Spasić

 

Prisećajući se najtežih trenutaka, pevač je sa knedlom u grlu, ali osmehu na licu više puta istakao da je pre svega srećan i zahvalan što je živ, a da je sve ostalo prošlo.

 

- Najveća motivacija mog oporavka je to što čekam sina. Marina je meni posle 20 dana u bolnici rekla da je trudna - zadovoljan je Lazić izborom svoje nove partnerke Marinom Gagić koja je iz istog mesta kao i on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Šta je sve prethodilo nesreći i kako se osećao u narednim nedeljama, saznajte u nastavku...

 

makonda-tracker