hrabro se nosi

MAJČINSKU LJUBAV DOBILA SAM OD BABE I DEDE, ALI OVO NIJE TUŽNA PRIČA I NE ŽELIM SAŽALJENJE: Milica Pavlović o detinjstvu na selu i odrastanju BEZ roditelja

0

Smatra da nije ostala uskraćena ni za šta.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milica Pavlović kaže da više voli svoju baku Radu i deku Vladimira nego rođenog oca i majku! Folk zvezda je odrasla sa babom i dedom u selu Gornji Bunibrod kraj Leskovca i tvrdi da joj ljubav roditelja nikad nije falila!

 

Pevačica objašnjava da joj tokom odrastanja nije nedostajala pažnja majke Milice Đorđević, jer su uz nju uvek bili roditelji njenog tate Dragoslava.


Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Oni su se razveli i ja ne mogu da im sudim zbog toga. Ja sam rođena u Švajcarskoj, ali sam posle njihovog razlaza kao mala došla u dom bake i deke, koji su me odgajili. Ovo nije tužna priča i ne želim ničije sažaljenje. Ko zna zašto je tako moralo biti, a ja ne osećam da sam uskraćena od bilo čega – kaže Milica i naglašava da sa majkom nema nikakav kontakt već deceniju:


Ona je posle razvoda dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Iskreno, za sve ovo vreme nisam osetila da je nema u mom životu. Ne znači da se jednog dana nećemo čuti ili videti. Ipak, sada kada imam ovoliko godina nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede, tako da mi po tom pitanju ništa ne fali.

 

Pevačicini baka i deka Rada i Vladimir trudili su se da joj pruže sve u životu.


Najsrećniji period mog odrastanja bio je upravo taj sa njima na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete na to da stalno pomažete drugima. Naučite se pravim životnim vrednostima – naglašava Pavlovićeva.

 

Milica otkriva da je odmalena znala da će se baviti javnim poslom.


Ja sam od malih nogu osećala da ću jednog dana biti pod lupom javnosti, tako da sam još tada razmišljala da ne uradim neke stvari zbog kojih bi se kasnije stidela. Baka i deka su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim, a i ja sam malo njih modernizovala, tako da smo nas troje odličan tandem – zaključuje pevačica.

 

 

makonda-tracker