proživljava pakao

LJUPKA STEVIĆ SASLUŠANA ZBOG TEŠKOG KRIVIČNOG DELA: Nemam nikakve veze sa UBISTVOM, pištolj kojim je izvršen zločin mi je UKRADEN!

4

Ljupka Stević poslednjih dana proživljava pakao.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je nedavno po drugi put saslušana u policiji zbog ubistva koje se dogodilo u naselju u kojem živi.

 

Zločin je, kako saznaje Kurir, izvršen pištoljem koji je u pevačicinom vlasništvu, zbog čega se ona našla u velikom problemu.

 

- Nesreća se dogodila pre dve godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana. Njoj se to uopšte nije dopalo, ali je otišla u stanicu. Tamo je nastao haos od prvog trenutka - priča sagovornik koji je upućen u celu situaciju.


Pevačica je odbila poligraf i napravila skandal u policijskoj stanici.


- Bila je veoma nervoza i ljuta. Drala se i pretila. Oni su pokušavali da joj objasne da je za nju najbolje da se podvrgne poligrafskom testiranju. E, tada je tek skočila i pobesnela. Inspektor je rekao da će joj staviti lisice na ruke jer je takvo ponašanje nedopustivo. Ona je urlala i govorila da je javna ličnost i da joj ne treba povezivanje sa ubicama i ubistvima. Kada je videla da nema kud, smirila se i zamolila da se saslušanje odloži - završava Kurirov izvor.


Novinari Kurira pozvali su Ljupku, koja je potvrdila njihova saznanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker