potresna priča

PREKO NOĆI SAM OSTALA BEZ NJEGA, BIO MI JE SVE: Dragana Mirković o BOLNIM uspomenama i sramnom uslovu koji je morala da ispuni nakon SMRTI bliske osobe

0

Ne želi da se seća tog perioda...

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, ali devedesetih godina se našla i u ulozi glumice. Međutim, ona ne pamti taj period po lepom.

 

Ideju da Dragana snimi film imao je Raka Đokić, ali on je u toku snimanja preminuo.

 

- Pokojni Raka je imao želju da ja snimam film. Međutim, on je na pola snimanja preminuo, za tri dana se sve to dogodilo. Ja sam bila u najtežoj situaciji u životu. On je meni sve bio, a preko noći sam ostala bez njega.

To jedan užasno težak period, emotivno težak, psihički i fizički sam bila rastrojena - izjavila je Dragana u emisiji "Premijera".

 

Ona je odlučila da mora da nastavi sa snimanjem jer je to bila Rakina želja, ali tokom snimanja imala je vrlo neprijatno iskustvo sa kolegama.
 

- Nije ostao niko da nije bio isplaćen, a imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu posle Rakine smrti tražila mi je dupli honorar. Znao je da me ima u rukama, da je pola filma već snimljeno. Izbegavam da pogledam svoj film jer me tako bolne i tužne uspomene vezuju za njega - zaključila je Dragana.

 

 

makonda-tracker