Weird Al Yankovich: Lejdi Gaga odobrila parodiju na Born This Way

0
Iako je u početku mislio da će ostati bez pesme koja bi otvorila njegov najnoviji album, popularni muzičar jugoslovenskih korena Weird Al Jankovich ipak je dobio odobrenje da objavi satiričnu verziju hita Born This Way

Čuveni američki umetnik Alfred Metju Weird Al Jankovič snimio je pesmu Perform This Way koja je zapravo uvrnuta verzija singla Born This Way koji je ove godine izbacila Lejdi Gaga. Roker je imao nameru da ova pesma bude otvaralica njegovog novog albuma koji bi trebalo da izađe u junu, ali  mu je iz tima menadžera Stefani Džermanote saopštio da planetarno obožavana pevačica ne želi da dozvoli sprdanje račun svog rada.

- Pesma koja sledi trebalo je da bude prvi singl sa mog novog albuma. Nažalost, Lejdi Gaga nije dala svoje odobrenje. Izgleda da na neki način i nije bilo suđeno da parodiram Lejdi Gagu. Ionako je čitav univerzum pretpostavio da ću to uraditi, a ako nešto mrzim, to je da budem predvidiv. – napisao je razočarani Al na svom blogu nakon što je postavio pesmu na You Tube u sredu.

Međutim, samo dan kasnije, Weird Al objavio je novu informaciju da je, nakon što je preslušala pesmu, kontroverzna umetnica odlučila da mu dopusti da je objavi. Tako da se ispostavilo da su zapravo njeni menadžeri zakuvali čitavu stvar i ne pitavši Stefani za mišljenje.

- Najnovije vesti: Lejdi Gaga je ipak odobrila stvar. Novi album stiže u junu! – poručio je Yankovich koji je obećao da će sav prihod od prodaje nove ploče otići u fondove za ljudska prava, a posebno onaj koji se bavi zaštitom LGBT populacije.

Poslušajte pesmu Perform This Way:

makonda-tracker