Prva Droid: Luda žurka za ljubitelje mobilne telefonije

0
Prva srpska televizija i Mobilna telefonija Srbija, predstavili su novi Prva Droid postpaid paket, koja omogućava da korisnici Mts mreže mogu, vrlo jednostavno, da prate program televizije Prva na svojim mobilnim telefonima

Uz pretplatu od 1501 dinar, možete neograničeno da pratite televizijski program, i besplatno pozivate ostale korisnike ovog paketa. U klubu Communale, poznata lica Prve, saradnike, prijatelje Telekoma i Prve srpske televizije i novinare pozdravili su Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbije, Vladimir Lučić, direktor direkcije za komercijalne poslove Telekoma, kao i direktor Prve televizije Dejan Jocić.

Uz Prva Droid paket, koji je mt:s korisnicima dostupan već od danas, od 21. aprila, Prva srpska televizija i mt:s još jednom su pomerili granice i postali deo svetskih multimedijalnih tokova.

Jedinstveni paket Prva Droid nudi smart telefon i mt:s postpaid tarifni plan. Pored modela Samsung Galaxy S, jednog od najatraktivnijih Android mobilnih uređaja uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon LG Optimus GT540, izuzetnih karakteristika.

U veseloj atmosferi uz bend Ane Štajdohar, organizovana je i nagradna igra, a pobednici su nagrađeni mobilnim telefonima.

makonda-tracker