posebna prilika

SVOJE RODITELJE RAZUMEŠ TEK KADA DOBIJES SVOJE DETE, POSEBNO MAJKU: Zlata Aranđelović emotivnim i nežnim rečima poslala snažnu poruku Zorici i Kemišu!

0

Njena perspektiva se mnogo promenila od kada je postala majka.

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

Ćerka Zorice Brunclik , Zlata Aranđelović, pre samo deset dana postala je majka i na svet hje donela malenu Milicu. 

 

Zorica Brunclik otkrila je da je ponosna na svoju ćerku Zlatu Aranđelović, zbog načina na koji je podnela porođaj, a pevačica je sve vreme bila sa njom u operacionoj sali. 

 

Novopečena mama još uvek se privikava na sve obaveze koje donosi beba, ali je sve to mnogo lakše uz ljubav i podršku supruga i porodice. 

 

 

Zlata Aranđelović iskoristila je veoma romantilnu priliku i povod da se zahvali svojim roditeljima kroz iskrene i nežne reči, i da im u isto vreme čestita godišnjicu braka i iskrenu ljubav koja traje decenijama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on

Dragi moji najmiliji Mama i Tata ... nije ni čudo sto kažu , svoje roditelje tek razumeš kada dobiješ dete , pogotovo svoju Majku . Eh sve neprospavane noci ,sve sekiracije, brige,suze i pružena bezuslovna ljubav ... sve vas razumem i sve mi je sada jasno kada je malena princezica došla ... Moj poklon vama je vaša nova brigica i bezuslovna ljubav . Želimo vam puna srca , najveće osmehe i najviše ljubavi ... i da se grlimo najlepše na svetu kao i do sad . Srećna Godišnjica ,Volimo vas, heroji naši."

 

 

 

makonda-tracker