Skaj Vikler: Uskoro ću biti tata

1
Muzičar Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler otkriva da će sa svojom izabranicom Anđelom Stamenković krajem proleća dobiti dete i opisuje koliko se raduje potomstvu
foto: Vladimir Šporčić, Story press
foto: Vladimir Šporčić, Story press

Popularni muzičar Đorđe Miljenović (30) poznatiji pod nadimkom Skaj Vikler, uskoro će se prvi put ostvariti u ulozi oca. Reperova izabranica, lepa glumica Anđela Stamenković (31) s kojom skoro godinu dana uživa u skladnoj romansi, trenutno je u sedmom mesecu trudnoće, a njihovo prvo zajedničko dete doći će na svet krajem proleća.

- Saznanje da ću postati otac najbolja je stvar koja mi se dogodila u životu i van sebe sam od sreće. Ne znamo da li ćemo za nešto manje od dva meseca dobiti dečaka ili devojčicu i to nam je potpuno nebitno. Važno je da će beba usrećiti Anđelu i mene – priznaje ponosni budući otac koji za sada ne planira da brakom kruniše vezu sa svojom izabranicom jer smatra da nema potrebe da ionako bajkoviti emotivni odnos narušava bračnom zajednicom koju je već iskusio sa Minom, ćerkom slavnog glumca Aleksandra Berčeka.

Inače, Skaj se s novom partnerkom u javnosti prvi put pojavio početkom decembra 2010. godine na promociji svog prvog romana Nikad nije kasno za pravi debakl. Đorđe i njegova devojka ne vole da iznose svoju intimu u javnost, a nedavno su se pojavili zajedno i na premijeri filma Milena, rediteljke Čarne Radoičić, za koji je Skaj Vikler uradio muziku. A pre nego što prvi put zapeva uspavanku svom detetu, Vikler će završiti i svoj novi album koji će, kako najavljuje, biti nešto najbolje što je do sada uradio u svojoj karijeri.

- Album će se zvati Do kraja sveta i definitivno je nešto najluđe što sam do sada uradio. Moj kolega DJ Rahmanee s kojim sarađujem već deset godina i ja radimo prvi zajednički album, a fanovi već znaju kakav smo tandem kada se ukrste te dve naše priče. Album završavamo za mesec dana, a onda krećemo sa izbacivanjem singlova. U međuvremenu radim i scenario za strip Ludak iz Damaska koji je akciono-fantastičnog žanra i predstaviće Srbiju u nekom novom fenomenalnom svetlu - zaključuje Skaj.

Nikola Rumenić

makonda-tracker