odlučna

MENJA ŽIVOT IZ KORENA NAKON RAZVODA: Ana Kokić potrošila pravo malo BOGATSTVO, a evo zbog čega ne žali NI DINARA

2

Iza nje je turbulentan period, pa je pevačica rešila da uzme stvari u svoje ruke

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Ana Kokić kupila je četiri pesme za koje planira da uradi spotove, što će je koštati oko sedamdeset hiljada evra, a uz to i renovira porodičnu kuću u kojoj živi sa ćerkama.

 

- Nakon razvoda od Rađena, Ana je uzela život u svoje ruke i odlučila da se u potpunosti posveti ćerkama i karijeri. Iza nje je težak period, ne samo kada govorimo o trenutku kada su odlučili da se razvedu, već i pre toga dok su postajali svesni da među njima stvari ne štimaju. U tom periodu ona je radila, ali su je problemi pritiskali. Zato je sada okrenula novi list. Ana uveliko sprema četiri nove pesme koje će objaviti do kraja godine, a u njih će uložiti pravo malo bogatstvo - kaže za "Scenu" izvor blizak Kokićevoj i dodaje:

 

- Svaka pesma koštala ju je oko osam hiljada evra, dok će je spotovi za koje već zna scenario koštati nešto više od osam hiljada evra po singlu. Samo na taj kompletno audio-vizuelni efekat će dati oko 70.000 evra, a to je novac za koji je mogla da kupi stan. To dovoljno govori o tome koliko je ozbiljno pristupila nastavku karijere jer je bila zahtevna i kada su numere i kada su spotovi u pitanju. U startu je rekla saradnicima da ne žali novac, ali da želi da joj se svaka pesma u potpunosti dopadne, dok je u pisanju scenarija za ekranizaciju i sama učestvovala. Htela je nešto potpuno drugačije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

 

Sa druge strane, kako se navodi, Ana renovira porodičnu kuću u kojoj živi sa ćerkama.

 

- Ana se pre tri godine sa naslednicama preselila iz stana koji su ona i Nikola kupili u devojačku kuću. Otada planira da renovira pojedine prostorije kako bi naslednicama obezbedila odvojene sobe. Zato je još početkom godine razgovarala sa izvođačima radova i dizajnerima kako bi našli rešenje i bukvalno prepakovali njen dosadašnji životni prostor. Radovi treba da počnu ovih dana, ali je Ana odlučila da renovira mnogo više od prvobitne zamisli. Kako i kod svakoga kada odluči da nešto radi u enterijeru ona je s vremenom dodavala po još nekoliko stavki, menjala prvobitne ideje, zbog čega će to renoviranje potrajati. Koliko će novca morati da izdvoji za to ne znam, ali sam siguran da je to mnogo veća suma od one koju je dobila u predračunu. Upravo zato što je posle toga odlučila još neke stvari da uradi u kući - kaže izvor, koji je imao i šta da kaže o tome da li Ana pati nakon razvoda.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker