Vladimir Graić: Novi život posle razvoda

1
Kompozitor Vladimir Graić ne krije da je zauvek okončao deceniju i po dug brak sa suprugom Sanjom Graić-Stepanović, ali i da njegova nekadašnja partnerka trenutno čeka dete sa novim izabranikom
foto: Luka Šarac, Story arhiva
foto: Luka Šarac, Story arhiva

Proslavljeni kompozitor Vladimir Graić Graja (43), koji je u spisak svojih hitova uvrstio i pobedničku pesmu Marije Šerifović Molitva na Evrosongu 2007. godine, u avgustu prošle godine stavio je tačku na deceniju i po dug brak sa profesorkom na Fakultetu političkih nauka Sanjom Graić-Stepanović (41). Iako su u medijima Vladimir i njegova supruga važili za skladan par, dugo se spekulisalo da partneri imaju brojne bračne probleme što je na kraju rezultiralo rastankom. Uprkos tome što se pričalo da su njihove nesuglasice bile učestale i zbog navodne preljube, umetnik o tome nikada nije želeo da govori. Ipak, ovoga puta nije krio kako je njegov brak zauvek okončan, ali i da je njegova bivša supruga u blagoslovenom stanju sa svojim trenutnim partnerom Dušanom.

- Vaši navodi su tačni. Međutim, ja ne želim da pričam o svom privatnom životu niti sam to ikada činio. Ali sve što se priča dogodilo se nakon što smo se moja supruga i ja razveli - potvrdio je Graja spekulacije o trudnoći bivše izabranice.

Naime, Sanja i Vladimir iz sada već bivšeg braka imaju zajedničkog sina Aleksandra (16) koji je nasledio muzički talenat od svog tate pa je pre dve godine našu zemlju predstavljao na Izboru za dečiju pesmu Evrovizije. Kompozitor nije želeo da komentariše naša saznanja da njegov naslednik posle razvoda živi sa njim, kao i da ga povremeno čuvaju baka i deka.

- Ne želim da odgovorim na to pitanje - bio je odlučan umetnik, baš kao što nije želeo da kaže ni da li je tačno da njegova bivša draga posle raskida navodno boravi u stanu koji je kupila u Grajinom komšiluku. Bilo kako bilo, i Graić je posle bračnog kraha krenuo dalje i mada se pričalo da je našao sreću u novoj ljubavi, o tome nije želeo da detaljiše.

Moni Marković

makonda-tracker