Jana Milić: Ne osećam se dobro nakon raskida

0
Šarmantna glumica Jana Milić otkriva kako se oseća nakon raskida sa muzičarem Rastkom Aksentijevićem i priča da na osnovu prethodnih ljubavnih iskustava veruje u iskrena prijateljstva sa bivšim partnerom
foto: Milena Rakočević, Story press
foto: Milena Rakočević, Story press

Atraktivna glumica Jana Milić (29) pre nekoliko nedelja okončala je vezu sa muzičarem Rastkom Aksentijevićem (35) s kojim je više od godinu dana uživala u strasnoj romansi. Šarmantna umetnica čiji ljubavni život intrigira javnost otkako se pojavila na medijskoj sceni, ne krije da još nije prebolela krah svoje emotivne veze, ali i da joj trenutno polet i energiju u životu pružaju novi profesionalni angažmani. Iako retko kad govori o svom privatnom životu, lepa Jana ne poriče da joj je, kao i svakoj dami, potrebno vreme kako bi prebrodila kraj ljubavi.

- Pokušavam da moj privatni život bude samo moja stvar. Postoje ljudi koji nemaju problem da podele svoju intimu i svojim novim vezama i raskidima sebi kupuju stupce u novinama. Ja nisam taj tip. Ne napadam one koji to rade i sve je stvar ličnog izbora. Nakon raskida, trenutno još ne mogu da pričam za novine koliko se loše osećam – govori Jana koja ne krije da iz emotivnih lomova pokušava da nauči novu životnu lekciju.

- Možda bi lek za ljubavne brodolome trebalo da bude upravo lekcija koju smo poneli iz prošlih brodoloma, ali nisam sigurna. Verujem da iz svega što nam se dešava u životu može nešto da se nauči. Ipak, život je mnogo komplikovaniji od saveta koje s nekim možemo da podelimo u jednoj rečenici – kaže glumica koja ne gubi veru u ljubav, ali ni prijateljstva nakon propalih veza.

- Danas su retki primeri da je neko posle velike ljubavi nastavio prijateljstvo sa bivšim partnerom. Ako su tokom veze bili iskreni jedno prema drugom i u tom maniru se rastali, nema razloga da se i dalje međusobno ne poštuju. Nekada se iz emotivnih veza rodi veliko prijateljstvo koje traje ceo život – govori Milićeva koju gledaoci televizije Pink već nekoliko nedelja gledaju u ulozi profesorice u Grandovom serijalu Estradna škola.

- Do saradnje sa Grand produkcijom došlo je na inicijativu Saše Popovića koji mi je rekao da snimaju novu humorističku seriju u okviru svog šou-programa i ponudio mi je ulogu u vidu nove profesorke koja privremeno dolazi u školu. Sve to delovalo mi je izuzetno zanimljivo jer do sada nisam radila ništa slično. Zadovoljna sam ekipom, atmosfera na snimanju je odlična, a ja radim svoj posao kao što sam to i do sad činila – zaključuje Jana koja se priprema i za nove uloge u pozorištu.

Danilo Mašojević

makonda-tracker