hrabro

PRE PAR MESECI JE POSTALA MAMA, ALI DOŠLO JE VREME ZA VRLO VAŽNE ODLUKE: ​Imam sjajnog malog zvrka i šansu da nastavim gde sam stala

0

Ivana Maksimović je obradovala mnoge ljude koji je vole najnovijom odlukom

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Olimpijska šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović nedavno se ostvarila po prvi put kao mama, kada je u novembru prošle godine rodila sina Filipa.

 

Streljačica i njen suprug Danilo Anđušić veoma su posvećeni bebi, ali sada je Ivana donela vrlo važnu odluku u vezi sa karijerom.

 

S obzirom na to da je zapostavila poslovni plan zbog trudnoće i roditeljstva, nakon duže pauze je rešila da obraduje sve koji je prate i vole:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

Pre tačno godinu dana poželela sam da nastavim svoju karijeru.. Posle dva treninga, koje sam jedva izdržala da privedem kraju, saznali smo da sam trudna i da je mališa već počeo s mamom da deli snagu i energiju. Želja da se vratim svom sportu bila je velika, ali nikada nisam bila srećnija što će se pauza nastaviti još neko vreme. Sada, posle godinu dana, imam sjajnog malog zvrka i šansu da nastavim tamo gde sam stala! Možete da pretpostavite koliko sam uzbuđena", podelila je lepu vest Ivana.

 

makonda-tracker