Ana Nikolić: Srećna sam u novoj vezi

0
Pop pevačica Ana Nikolić otkriva da nije u ljubavi sa oženjenim muškarcem, kako se spekuliše, ali da ima novu romansu i prenosi utiske sa nezaboravnog odmora u Dubaiju koji je podelila sa novim izabranikom
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Pop pevačica Ana Nikolić (32) vratila se iz Dubaija gde se u društvu novog dečka nezaboravno provela. Tek što je u Beogradu raspakovala kofere, u jednom dnevnom tabloidu pojavila se informacija da je u ljubavi sa izvesnim oženjenim Nikšićaninom koji se navodno zove Lujo L. Ana međutim za Story objašnjava da je nakon kraćeg upoznavanja uplovila u romansu sa muškarcem koji joj je isprva bio dobar prijatelj, ali nema govora da je reč o zauzetom pripadniku jačeg pola.

- Istina je da sam u novoj vezi i da sam srećno zaljubljena, ali moj dragi nije zakupio pola sale u hotelu Maestral u kojoj sam imala nastup, a koja je inače bila puna prošlog četvrtka. Boli me kada udaraju na moju ličnost, ali najviše mi smeta atak na moj posao jer su svi moji nastupi uvek dupke puni, o čemu svedoče brojne fotografije i utisci publike. Ružno je što neko piše da je potrebno da imam dečka kako bih napunila diskoteku ili dvoranu - kaže Ana kojoj izuzetno smetaju, kako kaže, tendenciozni napisi o njenoj navodnoj tajnoj romansi sa oženjenim muškarcem.

- Navikla sam na sve to i zbog toga sam rešila da svoju intimu više ne iznosim do detalja u javnost. Da nisu napisali da je oženjen, zahvalila bih im što su sakrili identitet pravom izabraniku mog srca. Zašto bi dečko Ane Nikolić morao da bude oženjen. Išli su po inerciji, verovatno vođeni mojom prethodnom vezom koju sam medijima servirala kao na tacni. E pa, pogrešili su, pretpostavljam namerno i tendenciozno, tako da će sada svoja saznanja morati da objasne na sudu - odlučna je Ana kojoj se iskrenost u odnosu sa medijima očigledno obila o glavu.

- Smatram da je zapravo to mnogo poštenije nego da glumim, kalkulišem i foliram se. Uostalom, moja publika to voli i veoma često mi udeljuju komplimente upravo na račun toga što sam toliko prirodna i spontana - kaže Nikolićeva koja je tokom odmora u Dubaiju odsela u hotelu Džumeira kojeg od čuvenog Budž al Araba deli samo jedna plaža.

- Lepo vreme sam iskoristila za trčanje pored mora i da što više budem napolju. More je bilo hladno, pa sam se kupala u hotelskom bazenu. Od šoping molova bila sam samo u onom koji ima ski-centar. Posetila sam i hotel Atlantis da bih videla čuveni akvarijum i taj prizor me je oduševio. Imala sam utisak kao da ronim - zaključuje atraktivna pevačica koja će se preseliti u luksuzni stan koji uskoro kupuje.

Nikola Rumenić

makonda-tracker