Sandra Meljničenko: Pripreme za svadbu decenije

2
Uoči proslave svog 34. rođendana i odlaska na venčanje princa Vilijama i Kejt Midlton, nekadašnja manekenka Sandra Meljničenko u društvu džet-seta prisustvovala je luksuznom Roger Vivier ručku u Londonu
foto: Guliver Wire Image
foto: Guliver Wire Image

Bivša članica grupe Models i nekadašnja uspešna manekenka Sandra Meljničenko (33) poslednjih dana marta prisustvovala je ekskluzivnom svečanom ručku luksuznog brenda  Roger Vivier u Harry’s baru u Londonu. Lepa brineta u engleskoj prestonici boravila je bez supruga Andreja, ali su joj društvo pravili brojni džetseteri, poput milijarderke kazahtanskog porekla Goge Aškenhazi poznatije pod nadimkom Lejdi Goga, koja je inače bivša partnerka italijanskog biznismena Flavija Brijatorea. Sandra se provodila i u društvu slavnih džetseterki, stilistkinje Kerolajn Stenbri i naslednice jedne čuvene australijske kozmetičke kuće Rebeke Korner. Raspoložene drugarice uživale su u razgledanju skupocenih komada obuće i nameštaja i ćaskale uz prigodne specijalitete na trpezi u popularnom baru.



Za to vreme Sandrin suprug Andrej Meljničenko (39) bio je zaokupljen poslovnim obavezama pošto mu je poslednjih dana prioritet kupovina poklona povodom trideset četvrtog rođendana svoje supruge. Veliku feštu par će i ove godine prirediti  21. aprila na svom imanju kraj Londona, ali se, za razliku od prošlogodišnjeg partyja kada su zvanice bile sprečene da dođu zbog vulkanske prašine, ove godine sprema nezaboravna zabava na kojoj će Sandri ponovo pevati neka od globalno slavnih muzičkih zvezda, baš kao što je to pre četiri godine bila latino diva Dženifer Lopez.

Osam dana nakon proslave Meljničenkovi će, kako saznajemo, prisustvovati i kraljevskom venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton u britanskoj prestonici. Pripreme za svadbu decenije već su u toku, a Sandra i Andrej su radosni zbog odlaska na romantično i nezaboravno venčanje, na kakvom su se i sami 2005. godine jedno drugom zakleli na večnu vernost. Inače, supružnici su se nedavno vratili sa Kariba gde su proveli skoro dva meseca na idiličnom odmoru i gde su početkom marta proslavili Andrejev rođendan, a proslava nije bila ni približno glamurozna poput one koju on trenutno priprema za svoju voljenu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker