Nina Janković: Moj dečko ima viteške osobine

0
Mlada glumica Nina Janković priča o tome kako je idilična veza s dečkom Matijom, koga je nedavno predstavila javnosti, u potpunosti ispunjava i kaže da joj je on najveća podrška
foto: Petar Đorđević, Story press
foto: Petar Đorđević, Story press

Zanosna mlada glumica Nina Janković (22) svojim pojavljivanjem u filmu Montevideo, Bog te video reditelja Dragana Bjelogrlića, koji je do sada videlo više od pola milion gledalaca, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Baš kao što je na izuzetan način dočarala lik šarmantne Valerije, tako i u privatnom životu ova temperamentna umetnica hrabro korača kroz život postavljajući sebi nove izazove. Uprkos mnogim spekulacijama da je svojom popularnošću očarala mnoge pripadnike snažnijeg pola, Nina već godinu i po dana uživa u idiličnoj romansi sa dečkom Matijom (26) s kojim se protekle nedelje prvi put pojavila u javnosti na premijeri ostvarenja Milorada Milinkovića Zduhač znači avantura.

- Pored sebe imam dečka koji mi pruža podršku što me motiviše da opravdam njegovo poverenje. Voleti i biti voljen nešto je najlepše na svetu i to je deo mog uspeha. Bez emotivne stabilnosti ne bih mogla da budem ono što jesam. Volim karakterne i stabilne osobe, nežne, pažljive, iskrene i otvorene. Ne zanimaju me sujetni i nadobudni tipovi u džipovima. Ako bi se tako moglo reći, volim ono viteško kod muškarca, a Matija sve te stavke zadovoljava. Osvojio me je time što je džentlmen - objašnjava Nina koja, uprkos činjenici da se brakovi rastavljaju istom brzinom kao i što se sklapaju, i dalje veruje u kult porodice.

- Jednog dana želim da se ostvarim i kao supruga i kao majka mnogo dece, i da zbog toga budem srećna. Iako su mi trenutno prioritet obaveze, doći će dan da mi to bude srećna porodica koju smatram uslovom za uspeh. Ja sam odlučila da budem srećna - priča glumica koja je skoro diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Sa jedne strane sam veoma srećna, ali s druge i tužna jer sam se rastala od svoje klase s kojom sam provela divan period života. Delili smo zaista divne trenutke i postali veliki prijatelji. Sada su pred nama novi izazovi - objašnjava umetnica koja je nedavno postala zaštitno lice nove kolekcije kreatorke Suzane Perić.

- Nije mi bilo strano i nelagodno jer je na jedan način i izlet u modu za mene bila gluma, samo sam ovoga puta bila u ulozi manekenke. Veoma sam srećna zbog te saradnje i počastvovana time što je Suzana odabrala baš mene, a kontaktirala me je pošto me je videla u filmu. Srećna sam što je ostvarenje Montevideo, Bog te video, u kome sam odigrala svoju prvu ulogu, u ovoj nemaštini vratilo publiku u bioskope, a popularnost koju mi je doneo taj film doživljavam samo kao obavezu više - zaključuje Nina.

Moni Marković

makonda-tracker