OBEZBEĐENA JE

REŠILA JE DA SE REŠI NEKRETNINE: Indira Radić prodaje raskošan STAN u centru BEOGRADA, CENA je za većinu građana NEDOSTIŽNA! (FOTO)

0

Indira je pametno ulagala novac!

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Indira Radić prodaje namešten stan u centru Beograda u kom je živeo njen sin Severin, saznaje Kurir. Folkerka za nekretninu od 59 kvadratnih metara traži čak 150.000 evra, ali za sada kupca još nema.

 

Kako bi se što pre rešila prostora koji je godinama u njenom vlasništvu, ona je angažovala agenciju kojoj je poverila posredovanje jer zbog brojnih poslovnih obaveza pevačica ne stiže ni da se javi na telefon, a kamoli da se bavi prodajom.

 

foto: Kurir.rs

 

Prodajemo kompletno, kvalitetno renoviran dvosoban stan u neposrednoj blizini Ateljea 212. Zgrada ima sopstveni parking. Idealan kako za stanovanje, tako za poslovni prostor ili kao investicija za dnevno izdavanje. Retko u ponudi i za svaku preporuku - piše na profilu jedne agencije za nekretnine u opisu fotografija enterijera.


Poslednjih dana na internetu pojavilo se nekoliko zainteresovanih osoba, koje su postavljale pitanja i dobijale odgovore od zaposlenih u firmi. Ko zna, možda se pevačici posreći pa ga uskoro i proda.

 

foto: Kurir

 

 

 

 

 

makonda-tracker