sprečena veća tragedija

HALID BEŠLIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Otkriveni detalji stravičnog incidenta u diskoteci

1

Pevač narodne muzike doživeo je veliku neprijatnost pred nastup u diskoteci u Austriji

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

 

Halid Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Lincu, kada je zapaljena diskoteka bivše verenice repera Vuka Moba, za dlaku izbegao sigurnu smrt.

 

- Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebalo da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 minuta dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije - otkrio je izvor, prenosi Alo.

 

Naime, drama se odigrala pre nego što je diskoteka Biljana Savić otvorena za posetioce, ali je u požaru povređeno jedno lice, kako je naveo izvor.

 

- Cela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i saučesnik. U ekspoloziji je bačen na deo gde je bila rasveta i dj pult. Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gde je hitno operisan zbog otvorenog preloma.

 

Izvor je otkrio da nije samo diskoteka izgorela, već da je i cela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procenjena je grubo na, a prema pomenutom izvoru procenjuje se na 1.000.000 evra.

 

Noćni klub "Imperio", koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, a koji je u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba, izgoreo je ovom prilikom, koji su u petak, kako se sumnja, podmetnuli nepoznati napadači.

 

Inače, sinoć je u ovoj diskoteci trebalo da nastupi popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić, ali je koncert zbog incidenta otkazan.

 

 

makonda-tracker