FOTO

BEZ GLAMURA I KRALJEVSKOG SJAJA: Princ Hari i Megan Markl objavili fotografije sa početka njihove veze!

0

Očekuju vas nikad viđene fotke slavnog kraljevskog para!

foto: Profimedia

Naime, nakon što je Megan Markl netom pre venčanja obrisala privatni Instagram profil, mnogi su pomislili kako više nikada neće dobiti priliku toliko joj se "približiti" i zaviriti u njen privatni život.

 

No, sada je omiljeni kraljevski par odlučio otvoriti zajednički profil na društvenoj mreži.

 

Dobrodošli na naš službeni Instagram. Veselimo se deliti s vama rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave i priliku da naglasimo važna pitanja. Zahvaljujemo vam na podršci i dobrodošli. Harry i Meghan", stoji u prvoj objavi, a u svega nekoliko dana uspeli su skupiti više od 3,8 miliona pratilaca.

foto: printscreen/instagram

Kako bi opravdali njihovo poverenje trude se redovno deliti zanimljive fotke s obožavateljima, a u nedostatku onih novijeg datuma sada su objavili galeriju s fotografijama koje su nastale još u vreme dok još nisu bili u braku.

 

Reč je o fotografijama koje su nastale još 2017. godine kada su Hari i Megan boravili u Bocvani kako bi upozorili na ugroženost opstanka divljih životinja. Tom prilikom su pomagali naučnicima staviti slonovima ogrlice za njihovo satelitsko praćenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Iako prikazuju nimalo glamurozne trenutke, uprkos onome što bi većina očekivala, još jednom su uspeli oduševiti obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju videti i druge nikad objavljene fotke.

 

 

makonda-tracker