Hale Beri: Gabrijel i ja volimo ćerku više od života

0
Po svemu sudeći, oskarovka Hale Beri i njen bivši suprug Gabrijel Obri iznašli su sporazumno rešenje u vezi sa starateljstvom nad njihovom trogodišnjom ćerkicom Nalom

Slavna američka glumica Hale Beri i kanadski maneken Gabrijel Obri okončali su sudski proces koji su pokrenuli zbog nesuglasica oko brige o devojčici koju su dobili tokom petogodišnjeg braka.

- Kada je dete u pitanju, divno je kada ste u prilici da stvari razrešite na pravi način. Problemi koji su se javili između nas dvoje nikada nisu bili u vezi sa borbom oko Nale. Oboje smo svesni toga da su detetu neophodna oba roditelja. Međutim, moram da kažem da se ponekad dešava da dvoje ljudi stignu do ćorsokaka. Morali smo da zatražimo pomoć pravnih institucija i sudije da nam pomognu kako bismo razrešili neka od veoma delikatnih pitanja. Veoma sam srećna što smo to uradili pošto se, zarad naše ćerkice, to ispostavilo kao najbolje rešenje. Oboje je volimo više od života – ispričala je Hale, koja nije želela da otkrije sve detalje sporazuma do kojeg je došla sa bivšim suprugom, ali je potvrdila da je za nju prethodni period bio pun iskušenja i izazova koje je na kraju uspešno razrešila.

makonda-tracker