POMAŽE ŽENAMA

PREŽIVELI SU STRAŠNE MOMENTE: Supruga Aleka Boldvina iskreno o POBAČAJU!

0

Iako imaj četvoro dece, nije ih zaobišla tužna strana roditeljstva!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hiljarija i Alek Boldvin imaju četvoro dece. Svaku svoju trudnoću i detalje delila je sa svojim pratiocima na Instagramu, a instruktoka joge ovoga puta fanove je šokirala potresnim statusom.

Naime, Hilarija je uz fotografiju za koju je pozirala u donjem vešu i na kojoj se drži za stomak podelila potresne vesti, a to je da je poprilično uverena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog deteta.

 

foto: Profimedia


"Želim s vama da podelim da najverovatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja porodica, telesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim da sakrijem od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale'', započela je u svojoj objavi i dodala da misli kako je važno govoriti istinu.

''Moj posao je da pomognem ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne stidim se onoga kroz šta sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim da normalizujem pobačaj i uklonim stigmu. Umorna sam, zlo mi je, telo mi se menja. Ne želim više da se pretvaram, nadam se da me razumete'', napisala je.

 

foto: Promo


Hilarija je objasnila da embrion ima puls ali da se ne razvija kako treba.

''Čekamo, a to je teško. Puno je neizvesnosti, ali male su šanse da će ova trudnoća uspeti, ali sigurna sam da ćemo ja i moja porodica ovo prebroditi, koliko god teško bilo. Zahvalna sam svom lekaru, prijateljima, porodici. Zahvalna sam na svom suprugu i svoje četvoro zdrave dece'', napisala je na kraju Boldvinova supruga i sve zamolila za podršku.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker