NIJE ZBOG LEPOTE

IMA JAKE BOLOVE I ČESTO OSTAJE BEZ DAHA: Nataša Bekvalac zbog zdravstvenih problema odlučila da napravi OGROMNU promenu u svom životu

1

Situaciju joj nimalo ne olakšava činjenica da je majka deteta koje još uvek nije prohodalo

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a sada je priznala da ni ona nije savršena. Pevačica je počela da vežba u teretani, a kako sama kaže, nije sve kako ona želi kada gola stane ispred ogledala.

 

- Svaka žena će me razumeti kada kažem da kada upalim ona najsurovija svetla, pa stanem ispred ogledala sa rukama pored tela, a ne kada zauzmem neku pozu, nego se ogolim sama pred sobom, nije baš sve tako savršeno kao kada sam obučena - rekla je Nataša i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

- To je manje važno od momenta koji je bio presudan da počnem da vežbam, a to je kada sam posle sat i po pevanja shvatila da ne mogu da dišem, budući da sam vrlo energična na nastupima. Prvi put mi se desilo da sam tražila dve spore pesme da bih udahnula malo vazduha da bih kasnije mogla da se vratim u svoj tempo. To je za mene bilo strašno poražavajuće. Publika, naravno, to nije osetila, mislila je da to tako treba, ali za mene je to bio odlučujući momenat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Ona je priznala i da ima velike probleme sa kičmom, prvenstveno zbog toga što sve vreme nosi ćerku Katju, koja tek treba da prohoda.

 

- Dešava se da ujutru ustajem lagano, tako da sebi izgledam kao da imam mnogo više godina. (smeh) Jedva ustajem - izjavila je Nataša.

 

 

makonda-tracker