dosta je bilo

NE MOGU VIŠE, MUKA MI JE OD TERAPIJA: Darko Lazić doneo odluku pa ODUSTAO od lečenja!

0

Pevač otkazao terapeuta i leči se na svoju ruku.

foto: Sonja Spasić

Iako je pet meseci otkako je doživeo tešku saobraćajku lazić slušao lekare, sada se požalio prijateljima kako ne želi da boravi u bolnici, pa je otkazao terapeuta i leči se na svoju ruku

 

 

Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu - požalio se pevač prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on


- Darko je do Božića sarađivao s doktorima i svega se maksimalno pridržavao, što je i doprinelo boljitku oporavka. Međutim, otkako je za praznike pušten na kućno lečenje, više ne može da se skrasi u bolnici. Iz Seltersa se prebacio u Banju Koviljaču, gde je proveo samo nekoliko dana. Na ličnu inicijativu odlučio je da bude kod kuće. Čak mu ni fizioterapeut više ne dolazi kao ranije, a to baš nije dobro za njegovo zdravstveno stanje, jer je tokom udesa zadobio teškee povrede - otkriva naš izvor i dodaje da je Lazić ovu odluku doneo zbog trudne verenice Marine Gagić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

 

 

Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi s njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali ne opija se kao ranije, već popije po čašu, dve vina - dodaje naš izvor.

 

Podsetimo, folker se za mesec dana vraća poslu, a prvi nastup zakazan je s Acom Lukasom.

 

 

makonda-tracker