ISTINA NA VIDELO

BIVŠI MUŽ PLANIRA DA OBELODANI NJENE MRAČNE TAJNE: Da li se sprema RAZOR U ŠPANSKOJ KRALJEVSKOJ porodici?

0

Alonso je u svom romanu progovorio o medijskom teroru i pritiscima koje je preživljavao kada se njegova bivša verila za sadašnjeg španskog kralja!

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Alonso Gerero, bivši muž kraljice Leticije, oženio je Mariju Dolores Koral (54), svoju prijateljicu iz detinjstva. Venčali su se u svom rodnom gradu, Badahosu, u jednoj skromnoj, intimnoj ceremoniji.

 

Marija je učiteljica, takođe je razvedena kao i Alonso i ima dve starije ćerke.

Njih dvoje se znaju od detinjstva, a išli su i zajendo u školu u španskoj pokrajini, Ekstremaduri.

 

Alonso se 1998. godine venčao sa, sada popularnom španskom kraljicom - Leticijom, a brak im je potrajao samo godinu dana. Leticija je potom 2003. godine verena za kralja Španije, Felipea, a Gerera su tada "proganjali" španski i svetski mediji. On ipak nije pokleknuo pod svim tim pritiscima i nije davao nikakve izjave po tom pitanju.

 

foto: Profimedia

Međutim, Alonso je 2018. godine odlučio da objavi roman pod nazivom "Ljubav Peni Robinson", koji sadrži dosta autobiografskih elemenata. U toj knjizi govori o tome koliko mu se život promenio tog dana kada je njegova bivša supruga postala verenica španskog kralja.

 

Glavni lik u knjizi se zove kao i on, Alonso Gerero, a njegova ljubav iz mladosti se ostvaruje kroz 2 ličnosti: Laure i Nene. Nene je jedna mlada i nemirna zavodnica, u koju se protagonista zaljubljuje. Laura je njegova bivša koju opisuje kao osobu koja je bila spremna na sve posle njihovog razvoda!

 

Pogađate, Laura je lik koji bi u stvarnom životu predstavljala kraljica Leticija.

 

foto: Prodfimedia

Pisac kao glavni lik u romanu pripoveda u jednom pretencioznom tonu kako je preživljavao taj period u životu, kada su mu na neki način "ukrali život" dok je njegova bivša supruga započinjala svoj novi život, i to ni manje ni više, nego sa sadašnjim kraljem Španije!

 

Moja sadašnjost ih nije zanimala, jer je postojao rizik da ću ja biti taj koji će im to sve ispričati. Moja budućnost ih je još manje interesovala, ali prošlost je bila druga priča. Mogli su da je izmisle, uprljaju ili da mi je oduzmu." Na ovaj način Gerero opisuje svoju situaciju u knjizi.

 

On se se i u svojoj knizi i u javnosti predstavljao kao žrtva medijskog terora: Još je istakao da je ovu knjigu napisao 2010. godine, ali je nije objavio do sada jer mu je bila potrebna neka "finalna verzija".

 

On je još naglasio da je dobio dosta ponuda da govori o svom životu, ali ih nikada nije prihvatio zbog svoje skromnosti. Tek je u svom romanu istakao neke stvari koje su ga godinama mučile.

 

 

makonda-tracker