Šakira: Novi singl je Rabiosa

0
Atraktivna kolumbijka Šakira objavila je treći singl sa albuma Sale el Sol, pesmu Rabiosa koju je od danas moguće čuti na radio stanicama širom sveta

U engleskoj verziji singla Rabiosa pojavljuje se reper Pitbull, dok se u španskoj Šakiri pridružuje El Cata, domenikanski reper, producent i kompozitor. Lepa pevačica planira da snimi i video spot za ovu pesmu čiji delić je moguće preslušati na njenom oficijelnom sajtu.

Šakira se trenutno odmara u Španiji u zagrljaju svog dečka Džeralda Pikea, defanzivca Barselone, odakle će pevačica i krenuti na evropsku turneju koja počinje 5. maja koncertom u Budimpešti.

Šakira će po prvi put ispuniti snove svih svojih obožavalaca sa ovih prostora pošto će nastupiti u Beogradskoj areni, 9. maja u okviru turneje The Sun Comes Out. Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album Sale el Sol, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta Waka Waka, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od vrhunskih muzičkih zvezda.

Karte su u regularnoj prodaji po ceni od: 3500, 3900, 4000, 4500, 5000, 5500 RSD na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, Dom sindikata, knjižara Delfi (SKC), Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

U prodaji je i posebna, ekskluzivna kategorija ulaznica po ceni od 19.500 dinara koja uključuje poseban ulaz na koncert, poseban Shakira poklon i propusnicu sa ovogodišnje turneje za uspomenu.

makonda-tracker