Proglašeni dobitnici Story Awards 2011

1
U teatru Madlenianum je u ponedeljak, 18. aprila održana treća po redu ceremonija dodele godišnjih priznanja Story Awards. Nagrade su dobile javne ličnosti i najupečatljivije priče koje su glasanjem odabrali posetioci portala www.story.rs

Za razliku od prethodnih godine, ovogodišnju ceremoniju vodile su urednice magazina Story Mirjana Višnjić i Jasmina Antonijević, koje su kroz duhovitu priču o kontrastima provele gledaoce kroz nominacije u 8 kategorija.

Dodelu nagrada otvorila je pesmom Čaroban naša ovogodišnja predstavnica na takmičenju za pesmu Evrovizije Nina Radojičić.

Dobitnice priznanja za Najinspirativniji potez su muzičke umetnice Maya Sar, Aleksandra Radović, Karolina Gočeva i Nina Badrić, a uručila im ga je manekenka Katarina Vučetić.

Nagradu za Postignuće godine dodelila je novinarka Vesna Dedić za uspeh koji je dostigao mladi teniser Viktor Troicki.

Slavni srcelomac Vlado Georgiev imao je zadatak da proglasi ko je Najharizmatičnija žena, a priznanje je dobila voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u Maja Nikolić.

Prema glasovima posetilaca portala Story.rs Najharizmatičniji muškarac jeste glumac i TV lice Andrija Milošević, a čast da mu uruči ovu nagradu imala je voditeljka i PR televizije Pink, Tatjana Vojtehovski.

U trci za Najlepšu ljubavnu priču prvo mesto su odneli Bojana Barović i Nikola Rokvić.

Priznanje su uručili prošlogodišnji pobednici Anabela Đogani i Mladen Radulović.

Venčanje godine je prema mišljenju posetilaca našeg portala bila svadba Biljane Šešević i Janka Tipsarevića, a ovu nagradu uručili su Srna Lango i Irfan Mensur. Pošto je mladi bračni par bio sprečen da prisustvuje događaju Biljana se telefonom obratila puvlici i zahvalila na priznanju.

Ana Nikolić imala je čast da dodeli priznanje za Story stilsku transformaciju godine, koje je osvojila Jelena Karleuša.

U kategoriji Zadivljujuća životna priča pobedio je Željko Samardžić, a prezenter ove nagrade bio je Igor Lazić Niggor. Nagradu je u ime Samardžića primila njegova najmlađa ćerka Minja.

Ove godine prvi put izabrana je i Story zvezda, a troje finalist ovog takmičenja za mlade pevačke talente predstavili su se publici izvodeći po jednu numeru. Žiri u kome su bile Aleksandra Milutinović, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Mari Mari i glavna i odgovorna urednica magazina Story Beba Dragić odlučio je da ovo priznanje dodeli sedamnaestogodišnjoj Sari Jovanović.

 

makonda-tracker