Marko Đoković promovisao Serbia Open 2011

0
Marko Đoković, mlađi brat Novaka Đokovića, promovisao je danas teniski turnir Serbia Open 2011, u Forum tržnom centru u Nišu

Veliki broj Nišlija okupio se kako bi upoznali brata svetskog reketa broj 2, koji je na radost mališana, potpisivao teniske loptice i delio poklone posetiocima Forum shopping centra. Za ovu priliku, upriličena je i nagradna igra, u kojoj su učestovali svi kupci, koji su uz popunjen kupon imali i fiskalni račun sa preko 500 dinara.

Šest najsrećnijih Nišlija, dobili su komplete karata za ovaj najveći sportski događaj u zemlji ove godine.

Treći po redu Serbia Open 2011 biće održan od 23. aprila do 01. maja, u sportskom centru Milan Gale Muškatirović u Beogradu. Pored našeg najboljeg tenisera i reketa broj 2 u svetu, Novaka Đokovića, svoje prisustvo na turniru prijavili su i poznati teniseri poput Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Alberta Montanjesa, Huana Monaka, Džona Iznera, Marsela Granoljersa i Fernanda Gonzalesa. Želja organizatora turnira je da približi  ovaj važan sportski događaj Nišu, gradu velikih sportista i da na taj način pokaže, da je Serbia Open doprineo da cela Srbija postane deo teniske mape sveta, a ne samo Beograd.

 

 

 

makonda-tracker