Romana Panić i Fotos Pitađis: Fatalna ljubav je sada avantura

2
Iako su viđeni kako u džipu koji joj je on poklonio razmenjuju nežnosti, pevačica Romana Panić i kiparski advokat Fotos Pitađis ne žele da potvrde, ali ni da demantuju sumnje kako su obnovili stare strasti
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Iako je pre samo mesec dana govorila da se neće pomiriti sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom, pevačica Romana Panić ponovo je viđena u njegovom društvu i to samo dva dana nakon što je proslavila svoj trideset šesti rođendan. U vožnji prestonicom, bivši emotivni partneri zaustavili su se na Autokomandi gde je Romana pre nekoliko meseci privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Na mestu na kojem se prošle zime raspravljala sa policijom, sada je razmenjivala nežnosti i to sa muškarcem koji ju je više puta ostavljao. U džipu koji joj je on poklonio, dovezli su se ispred cvećare koja radi do kasno i strasno se ljubili na zadnjem sedištu. Sve to događalo se blizu stana koji je Romana nedavno iznajmila nadomak Marakane, a par je bio u društvu zajedničkog prijatelja.

- Ne dajem izjavu dok ne objavim album. Pišite da ste nas videli, ali ja to ne želim da komentarišem – rekla je Romana u kratkom telefonskom razgovoru za Story. Pevačica je strasti sa Pitađisom nakratko rasplamsala i krajem prošle nedelje putovanjem u Crnu Goru.

- Da, nalazim se u Crnoj Gori - potvrdila nam je Romana bez želje da objašnjava da li je samo podgrejala strasti sa Fotosom ili joj je odnos s njim trenutno na nivou prolazne avanture. Budući da je nedavno osvanuo snimak u kojem govori kako joj je sa Pitađisom seks bio odličan, nije isključeno ni da se zgodna Banjalučanka odlučila na neobaveznu vezu sa bivšim izabranikom. Ponovne iskrice sa Pitađisom još jednom su potvrdile pređašnju Romaninu izjavu za Story u kojoj je demantovala navodnu romansu sa muzičkim producentom Aleksandrom Kopcem, o kojoj bruji ceo grad.

- Kobac je u ozbiljnoj vezi, poznajem njegovu devojku i nijednog trenutka nije bilo nikakve priče o našoj romansi. Ne znam kome je to palo na pamet? Čula sam tračeve u kojima se dušebrižnici pitaju od čega ću da platim album kada više nisam sa čuvenim Grkom. Ali, sve mi je to simpatično – rekla je pre mesec dana Romana za naš magazin, ali ni tada nije želela da govori o odnosu sa Fotosom s kojim je u nekoliko navrata, otkako su prvi put stupili u vezu avgusta 2006. godine, raskidala i obnavljala romansu.

- Istina je da sam prošle nedelje bio u Beogradu, ali samo zbog proslave trećeg rođendana moje ćerke. Sa Romanom sam u kontaktu pošto je poznajem godinama, ali ne bih da pričam o našem trenutnom odnosu – kaže Fotos za Story. On je, inače, za vreme velike ljubavi sa Romanom dobio ćerku sa nekadašnjom voditeljkom televizije Spektrum Jovanom Simić.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker