KRENUO JE DALJE

SLAVIO JE DO ZORE: Nikola Rađen izašao u NOĆNI PROVOD, a njegov OSMEH je govorio više od REČI! (FOTO)

0

Od razvoda sa pevačicom Anom Kokič, vaterpolistu nismo imali prilike da uočimo na javnim dešavanjima!

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nikola Rađen slavio je do zore u jednom prestoničkom klubu nakon što je njegov klub Dinamo iz Moskve pobedio Crvenu zvezdu, vaterpolista je pokazao saigračima zašto je Beograd poznat po noćnom provodu.


Nikola Rađen doputovao je iz Moskve u Beograd zbog utakmice, posle koje je završio u noćnom provodu.


Vaterpolista je, nakon što je njegov tim Dinamo pobedio Crvenu zvezdu, izveo saigrače u noćni provod. Zajedno s kumom Duškom Pijetlovićem, s kojim igra za ruski klub, i bliskim prijateljem Vladimirom Popovićem, pokazao je kolegama zašto je Beograd poznat po sjajnim izlascima.

 

foto: Damir Dervišagić


Rađen je s društvom oko sat iza ponoći došao u jedan klub u centru grada, gde je nastupala drugarica njegove bivše žene Ane Kokić - Milica Pavlović, i tamo ostao do jutarnjih sati.


S obzirom na to da je od razvoda sa Anom Kokić prvi put viđen u noćnom klubu, mnogi su komentarisali kako je došao da pored trijumfa ujedno proslavi i kraj braka s pevačicom.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Nikola je bio odlično raspoložen. Oko jedan sat posle ponoći je došao i smestio se u separe. Osmeh nije skidao s lica. Non-stop je nazdravljao i pevao. Nije bio u ženskom društvu, ali su mnoge devojke gledale u njega. Bio je raspoložen, stalno je igrao, pa su se mnogi šalili da proslavlja svoju slobodu i kraj braka s pevačicom - kaže naš izvor koji je bio na licu mesta."


Nikola Rađen se juče u ranim jutarnjim časovima vratio u Rusiju, gde će ostati do maja, kada završava svoju igračku karijeru i vraća se za Beograd.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker