uživa u majčinstvu

LJUBAV SE DUPLIRA, DUPLIRA SE I BRIGA: Nakon drugog porođaja povukla se iz javnost a EVO šta sad radi Nataša Aksentijević! (FOTO)

0

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević porodila se na Badnje veče.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević porodila se na Badnje veče i rodila ćerku Veru, a sada se uveliko sprema za novu pozorišnu ulogu.

 

Nisam planirala da se odmah vratim poslu iako mi je on velika ljubav, ali kad se tako namestilo rado sam to prihvatila. Niko neće biti na gubitku, jer biću mama koja je srećna i nasmejana, a to je ono što meni posao donosi", kaže Nataša, koju ovih dana gledamo u predstavi „Kako i zašto ubiti muža“, za koju kaže da je lekovita komedija puna saveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Aksentijevic (@aksentijevicnatasa) on

Nataša otkriva kako izgledaju noći i dani u kući sa dve ćerkice.

 

Zabavno i pomalo besano. Ljubav se duplira, duplira se i briga. Ali pošto je ljubav uglavnom veća od brige, bar u mom karakteru, onda ta briga nije ni važna. Tu je i velika borba. Helena voli bebu, učestvuje u presvlačenju, kupanju, ali ima i ideju da je poklopi jastukom kada plače. Nadam se da će sve to proći i da će se lepo slagati. Trudim se da Heleni ne nedostaje ništa i da sve što smo radili pre Verinog dolaska radimo i dalje", objašnjava nekadašnja voditeljka emisije "DNK", kojoj mnogo pomaže suprug Dušan.

 

 

makonda-tracker