Jovana Janković i Željko Joksimović: U našoj vezi sve je opet savršeno

2
TV voditeljka Jovana Janković prvi put komentariše pomirenje sa kantautorom Željkom Joksimovićem i otkriva kako su se proveli na kratkom putovanju u Budvi
foto: Story press
foto: Story press

Nakon što su obnovili romansu pop zvezda Željko Joksimović (38) i voditeljka Jovana Janković (29) otputovali su pretprošlog četvrtka u Crnu Goru gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Par je odseo u hotelu Maestral u Pržnu gde je pevač imao veoma uspešan koncert. Dok se tokom nastupa spremao da izvede pesmu Žena za sva vremena, Joksimović se prisutnima obratio uz komentar: Zagrlite svoje voljene devojke, ali ja nemam dovoljno dugačke ruke da zagrlim jedinu koju vi ne smete.

Ovaj romantičan gest popularnog kantautora raznežio je prisutne u sali Maestrala, toliko da su u zanosu plesali do kraja interpretacije jednog od naših najboljih muzičara. O tome kako su se proveli na Crnogorskom primorju voditeljka je dala kratku izjavu za Story u kojoj je opisala i trenutno stanje u njihovoj romansi.

- Odlično smo se proveli u Budvi. U našoj vezi je sve super i sve opet savršeno funkcioniše - kaže Jovana koja je sa svojim voljenim uživala u prvim ovogodišnjim toplim danima na Jadranu. Pevač i voditeljka uveliko kuju planove o potomstvu, ali i venčanju koje bi najverovatnije trebalo da prirede na jesen.


U međuvremenu, voditeljka će uskoro ponovo na ruku staviti verenički prsten koji je trenutno u jednoj zlatari na skraćivanju. To što neko vreme nije nosila prsten podiglo je veliku medijsku prašinu, pa je popularni par jedva odoleo provokacijama brojnih medijskih kuća koje su ih i ispratile do beogradskog aerodroma uoči leta za Tivat. Neposredno pred put u grad u kojem su i pre tri godine prvi put učvrstili svoj odnos postepenim upoznavanjem, Željko je kratko prokomentarisao svoje putovanje sedam dana nakon obnavljanja veze sa Jovanom.

- Prijaće nam more i malo sunčanih dana. Dole ću imati i koncert i uživaćemo uz morsku hranu. Kulen međutim nismo poneli - našalio se pevač čija romansa sa Jovanom od samog starta intrigira javnost.

Nikola Rumenić

makonda-tracker