Danilo Ikodinović: Bilo bi lepo da nas svi ostave na miru

6
Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović uživa u novoj vezi sa Novosađankom Tanjom Vračarić i željno iščekuje potpisivanje papira za razvod sa Natašom Bekvalac
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, Paparaco potera, Story press
foto: Ivan Dobričić, Miša Obradović, Paparaco potera, Story press

Nakon sumornih dana koji su se u proteklom periodu nakratko nadvili nad njegovim životom, bivši vaterpolista koji je svojim uspesima oduševljavao naciju, Danilo-Dača Ikodinović (34), trenutno ima mnogo razloga za sreću. Osim što ga ćerkice Andrea (9) i Hana (4) skoro svakodnevno uveseljavaju svojim dečjim brigama, Danilo je nedavno upoznao i devojku koja ga je osvojila svojim blistavim osmehom. Reč je o zanosnoj Vojvođanki Tanji Vračarić (34) s kojom je pre tri nedelje uplovio u emotivnu vezu.  Šarmantni ugostitelj i suvlasnik restorana Tako je suđeno čarima nove romanse prepustio se tek kada je u spektru svojih najtananijih osećanja ponovo spoznao osećaj zaljubljenosti. Nakon nebuloznih napisa o navodnoj aferi sa Milicom Dražin, Dača je, prvi put nakon rastanka sa Natašom, pronašao devojku koja mu je vratila osmeh na lice. Tanja je, inače, čest gost Dačine kafane, a zaljubljeni par željno iščekuje njegov razvod kako bi u potpunosti uživali u čarima novorođene ljubavi.

- Istina je da smo Tanja i ja zajedno. Bilo bi veoma lepo da nas svi ostave na miru, pošto ne radimo ništa što ne rade svi ljudi na ovom svetu  – kaže Danilo koji je i dalje u zvaničnom braku sa Bekvalčevom.

Iako su se isprva dogovorili za sporazumni rastanak, pevačica je  potom počela da odugovlači brakorazvodni proces. Danilo se, s druge strane, svakodnevno budi sa željom da izađe na ročište i pred sudom zatraži kraj četvoroipogodišnjeg braka. Otkako se u medijima pojavila informacija o Danilovoj novoj vezi, Nataša najednom više nije sigurna želi li da mu da potpunu slobodu. Ikodinović je, međutim, odlučan u nameri da stavi tačku na svoj brak. Osim što se raduje skorom razvodu i uživa u ljubavi sa Tanjom, Dači se poboljšalo i zdravlje, tačnije desna ruka mu je u sve boljem stanju. Nedavno je bio na operaciji u Parizu, nakon čega mu je pokretljivost ruke povećana, a mišićna masa u ramenom pojasu desne ruke podjednako je razvijena kao i na levoj polovini tela.

- Kada je reč o ruci, sve ide nekim svojim tokom. Ima poboljšanja, ali niko ne može da kaže šta će biti krajnji ishod. Bitno je da ima poboljšanja i prostora za napredak – iskren je Ikodinović.

Iako se u medijima pojavila informacija o tome kako Danilo planira da skine tetovažu sa Natašinim likom, ona je nakon njegove teške povrede ruke sama nestala. Naime, tokom operativnih i postoperativnih procesa, sa Dačine ruke nestao je i poslednji trag velike ljubavi prema njegovoj još uvek zakonitoj supruzi. Iako mu se na istoj ruci nalazi i tetovaža sa imenom njegove starije ćerke Andree, ona je, uprkos brojnim operacijama, ostala netaknuta.

Nikola Rumenić

makonda-tracker