Jovana Pajić i Zorana Pavić prepevale numeru Nostalgija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

dada

19-04-2011 05:53h
Jovana pojma nema sa pevanjem,celo vreme na Farmi je trazila da joj neko pomogne ,jer ne zna sama da peva.Sramota za estradu ,toliko dobrih pevaca a oni se uhvatili najgorih-jovana,ceranicka,cemo,maja nikolic,boki13,joca stefanovic,sanja stojanovic i slicni ne mogu ni na Ibarskoj magistrali da pevaju.A Zorana se izblamirala na farmi i pokazala svoju podlost i zlobu na zadnjem danu na farmi.onako pijana je bila odvratna u studiju,to je njeno pravo lice.

marija

20-04-2011 20:27h
Zorana kraljica!
Jovana divna devojka!
Ukusi su razliciti, ali morate se svi sloziti da je njihovo ponasanje odraz visoke kulture, nisu se nijednom izblamirale i psovale.Svaka cast dvema damama!

Vitez

20-04-2011 10:21h
Alo bre!Zorana na farmi nije komentarisala o Kaći ono što smo svi videli i svi su komentarisali i kad su izlazili a Kaća komentariše ono sto je samo ona "Videla" Pa dali pijana ili trezna oplela je je baš kad treba onako kad je najgledanije .Šta je mislila mala što se nije svetila Nataliji i drg.Pa nije Zorana od juče,i nikada nije prelazila granicu neukusa.Bravo za ZOKU

Vitez

20-04-2011 11:44h
Dado, Grand me lično ne interesuje niti ga gledam ni slušam.No vidim da si opterećena Kaćom,pa šta je mala mislila,dok su svi komentarisali ono što su videli Zorana nije a ona dali po nagovoru Vendi ili produkcije izmislila onu glupost Zorani e pa nije Zorana glupa torokuša no onako joj spusti na pravom mestu i u pravo vreme.Pa zar da nemaju kvaliteta bi nastupale na ovakvom veličanstvenom koncertu.Moj savet bavi se sobom možda uspiješ da se kultivišeš.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: