drugarice

Iskreno je odgovorila: Prijanka Čopra OTKRIVA da li je u SVAĐI sa Megan Markl!

0

Krenule su spekulacije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom nedavnog gostovanja Prijanke Čopre u emisiji Watch What Happens Live , glumica je odgovorila na pitanja u vezi navodne svađe između nje i članice britanske kraljevske porodice Megan Markl!

 

Naime, glasine o navodnom sukobu pojavile su se pre nekoliko meseci, nakon što se Meghan Markle nije pojavila na venčanje Čopre i Nika Džonasa. Ono što ih je dodatno podstaklo bilo je i to što Čopra i Nik nisu otišli na babine kraljevskoj porodici, iako su pre godinu dana prisustvovali njihovom venčanju.

 

foto: EPA / Andy Rain

 

Iako su neki fanovi međusobna nepojavljivanja na važne događaje opravdavali mogućom trudnoćom ili gomilom obaveza, bilo je i onih koji duboko veruju u “prikrivene razloge”.

 

Tako je vođen time, jedan fan upitao Chopru tokom gostovanja u emisiji, da li su ona i Meghan u svađi?

 

O bože, to nikako nije istina” , odgovorila je glumica.

 

foto: Profimedia

Pored toga, izvor blizak novopečenom paru tvrdi da je Chopra svakodnevno “na vezi” sa Meghan i da stalno razgovaraju o tekućim stvarima i svakodnevnim dešavanjima.

 

To što nisu otišli na babine ili što Megan nije došla na venčanje ne znači da nisu više prijateljice. Naprotiv, svakodnevno se čuju i u jako su dobrim odnosima” , navideo je izvor.

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker